LATEN WE SOCIAL DOEN!

De kwasten zijn inmiddels weer schoongespoeld, de mic’s zijn aangesloten en de BG’ers staan alweer te trappelen om alle enthousiastelingen en creativelingen van Almere te verwelkomen in BG-22-24 “The Young Artlab”!

Tijdens de afgelopen zomerstop hebben de BG’ers zeker niet alleen in het zonnetje gelegen – alhoewel er een heerlijk terras aanwezig is – maar zelfs tijdens het mooiste weer ging alles achter de schermen gewoon door. Ze bleven op volle toeren bezig!

Er is met iedereen samen heel wat gebrainstormd over de vernieuwing van de BG. De meest geweldige, grappige en toffe ideeën vlogen door het kantoor atelier. Van een bordspel avond tot een Halloween party. Van een Streetart middag tot leuke muziek evenementen. Alles kan en alles mag. Een nieuw seizoen is aangebroken en de BG gaat met een frisse blik van start met een geweldig mooie programmering.

 

wat kan je verwachten…

.46

 

 

 

Nieuwe Evenementen

Een mooi voorbeeld is “BG Avondbrekers”. Dit is een terugkerend muzikaal evenement op de 3e vrijdag van de maand geprogrammeerd door Daniel van der Zee (De Softies) en Gijs van der Meulen (Greyhound Producties). Bandjes uit heel het land zullen op deze avonden langs komen om het publiek eens lekker muzikaal wakker te schudden. Reken er maar op dat het je avond zal breken want de muzieknoten en vocale klanken zullen je om de oren vliegen!

Naast BG Avondbrekers heeft de BG een eigen bandwedstrijd VERS die elk jaar wordt georganiseerd. Dit jaar vind VERS plaats in november, opgeven kan tot 13-11. Ben je competitief en wil je graag mee doen, schrijf je dan nu in! Als je wint ben je verzekerd van een finaleplaats in Flavourland, de grootste bandwedstrijd van heel flevoland.

Verder is er nog een hele boel te verwachten, zoals Jam avonden, de Halloween party, film avonden, artistieke en muzikale workshops en nog veel meer! Alle info hierover is terug te vinden op de fb pagina van BG-22-24 en in de agenda op de site. Dus houd dit zeker in de gaten!

 

 

Jouw idee in de BG!

Naast dat er al geweldige evenementen en workshops zijn geprogrammeerd willen wij iedereen, die het leuk vind om met ons mee te denken, de kans geven om zelf

met een tof idee te komen, onder het nom van “Het Experiment”. Hierbij krijg je de kans om jouw idee voor te leggen aan de BG. Wij zullen dan vervolgens met jou meedenken en je de begeleiding en tools geven die jij nodig hebt om je idee te realiseren en wie weet ben jij wel het nieuwe succes van “Het Experiment”! Enkele geslaagde experimenten zijn jou al voor gegaan.

Zoals VERS en Gestrand, twee geweldige evenementen die zijn ontpopt tijdens het experimenteren in de BG!

Begint het bij jouw al een beetje te kriebelen en denk je “Ik heb een geweldig idee voor Het Experiment!”? Dan is dit je kans! Schroom niet en loop eens
langs bij de BG (elke donderdag is er vrije inloop tussen 13-17 uur) of stuur een mailtje naar info@bg22-24.nl en verras ons met jou idee!

 

Doe mee!

Natuurlijk hoef je niet een geweldig idee te hebben om bij ons binnen te lopen! De BG staat open voor iedereen en we zijn dan ook hard opzoek naar nieuw vlees in de kuip! Iedereen is welkom om zijn creatieve gedachtes te spuwen, om mee te denken, te helpen tijdens evenementen of om ons gewoon te vergezellen.

De BG-22-24 The Young Artlab is een fijne plek om nieuwe mensen te ontmoeten en jezelf op alle creatieve vlakken te ontwikkelen. De teams wisselen regelmatig in samenstelling onder vaste begeleiding, dus je staat elke keer weer met een leuke groep op de vloer en reken er maar op: Geen dag in de BG is hetzelfde!

Voel je dus vrij om je bij ons aan te sluiten en kom eens langs in de BG! Je kan zoals eerder vermeld elke donderdag tussen 13u en 17u bij ons terecht in het kantoor atelier en ook op andere dagen als het BG-bord buiten staan kan je vrij inlopen.

Je kan ook contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar info@bg-22-24.nl geadresseerd aan Bas van Klompenburg of Jeroen van der Meulen. De aanspreekpunten binnen de BG.

 

We zien je graag terug in de BG!

BGroetjes!!

 

<< mrt 2019 >>
MDWDVZZ
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31